Det Nya Arbetslivet - med eftertanke

Anmäl dig nu

Fyll i det här formuläret om du vill anmäla dig till webbseminariet

*required fields

Det Nya Arbetslivet - med eftertanke

On Demand

Ta steget till Det Nya Arbetslivet – med eftertanke i praktiken!

Det har varit en lång resa från det att den första svenska datorn såg dagens ljus på 1950-talet till dagens oräkneliga enheter med en oändlig kapacitet. Något som har drivit våra mobila arbetssätt till helt nya nivåer och där vi använder teknik hela tiden, ofta mer än vi tror.

Du läser något på internet, har möten online, samverkar i dokument, delar kunskap, chattar med dina barn, delar filer, ringer… Ditt arbete och ditt privatliv följer med dig, vart du än går. Platsen du befinner dig på spelar mindre och mindre roll. Det är kärnan i Det Nya Arbetslivet (DNA) – arbete är inte en plats du går till, det är något du gör.

Det Nya Arbetslivet erbjuder organisationer enorma möjligheter för att attrahera talang, verka hållbart (både ur ett miljö- och mänskligt perspektiv), högre effektivitet och lönsamhet, högre medarbetar- och kundnöjdhet, m m.

Under detta webinar diskuterar vi den moderna arbetsplatsens teknik och hur man lyckas i praktiken. Vi diskuterar baserat på konkreta exempel hur modern teknik tillämpas i vår vardag och vilka tjänster som särskilt driver transformation och på ett säkert sätt. Vi pratar också om de trender som ligger till grund för våra förändrade arbetssätt. 

Varmt välkommen!

https://resources.office.com/sv-se-thankyou-ondemand-WE-M365-WBNR-FY20-03Mar-25-The-New-Work-Life-with-reflection-SRDEM16236.html