Det digitala ledarskapet

Anmäl dig nu

Fyll i det här formuläret om du vill anmäla dig till webbseminariet

*required fields

Det digitala ledarskapet

28 mars 11:00 AM

Det digitala ledarskapet

Människan, platsen och tekniken är viktiga komponenter i en digital organisation. Vilka krav ställer en digital arbetsplats på dig som ledare? Vad behöver du för att anpassa ditt ledarskap? Hur kan du på bästa sätt stötta och engagera dina medarbetare under er förändringsresa, för att tillsammans uppnå resultat och omforma er företagskultur?

Under detta webbseminarium tittar vi närmare på vad som förväntas av dig som ledare i företagets digitala transformation, och vidare i en digital värld.  Du får också en inblick i Microsofts initiativ Det Nya Arbetslivet (DNA) där ledarskapet ses som avgörande för att anamma ett modernt arbetssätt med hjälp av teknik.

För presentationen står Ulrika Jonsson, affärsutvecklare inom digital HR på Microsoft Sverige. Passa gärna på att ställa dina frågor kring DNA och digitalt ledarskap till Ulrika.

Innehållet riktar sig främst till företagsledare och beslutsfattare. Extra intressant tror vi att det är för dig som verkar inom HR eller ansvarar för företagets digitalisering.