Work Reworked

Vul dit formulier in om het document te downloaden

Download nu

*required fields

Work Reworked

Bedrijven ondervinden vandaag voortdurende organisatorische veranderingen. Binnen bedrijven en sectoren is verandering de nieuwe standaard geworden. Toch zijn er kritische factoren die bepalen welke bedrijven gedijen in tijden van een onverbiddelijke transformatie, en welke achterblijven.

Om bedrijven te helpen dit tijdperk van snelle veranderingen aan te pakken, heeft Microsoft samengewerkt met de London Business School en KRC Research om te onderzoeken hoe bedrijven zich het best aanpassen om een concurrentievoordeel te behalen. Ontdek het volgende in deze whitepaper:

- Hoe innovatieve bedrijven silo's verwijderen en werknemers verenigen, en zo culturen creëren waar mensen worden aangemoedigd om verder te reiken dan de grenzen van hun teams.
- Hoe de beste teams technologie gebruiken om het werk binnen organisatorische grenzen te vergemakkelijken en zo altijd en overal hun bijdrage leveren.
- Waarom stimulering op de werkplek essentieel is voor innovatie, waarbij werknemers op innovatieve werkplekken worden ondersteund om belangrijke beslissingen te nemen.
- En waarom bedrijven nog niet zijn uitgerust om de afleidingen van de moderne werkplek te bestrijden, aangezien ze wekelijks meer dan de helft van hun werk verliezen aan onderbrekingen.

Download nu de whitepaper en ontdek hoe bedrijven een cultuur van continue innovatie en leren kunnen ontwikkelen en behouden.
https://info.microsoft.com/en-thankyou-WE-M365-CNTNT-FY20-01Jan-23-Work-Reworked-SRGCM3208.html
Download nu