Work Reworked

Du skal blot udfylde denne formular for at downloade

Download nu

*required fields

Work Reworked

Moderne virksomheder oplever konstant organisationsændringer. Forandring er blevet den nye norm i alle former for virksomheder og brancher. Der er imidlertid væsentlige faktorer, der afgør, hvilke virksomheder der trives i tider med konstante forandringer – og hvilke virksomheder der sakker bagud.

For at hjælpe organisationer med at tackle denne periode med hastige forandringer har Microsoft i samarbejde med London Business School og KRC Research undersøgt, hvordan virksomheder bedst kan tilpasse sig for at opnå en konkurrencemæssig fordel. I dette whitepaper kan du bl.a. læse om:

- Hvordan innovative virksomheder nedbryder barrierer, forbinder medarbejderne og skaber kulturer, hvor medarbejderne opmuntres til at række ud over deres teams begrænsninger.
- Hvordan de bedste teams anvender teknologi for at gøre det nemt at arbejde på tværs af organisationens grænser, så det er muligt at bidrage når som helst og hvor som helst.
- Hvorfor uddelegering af ansvar på arbejdspladsen er afgørende for innovation, så medarbejdere på innovative arbejdspladser støttes i at træffe vigtige beslutninger.
- Og hvorfor virksomheder endnu ikke er klædt på til distraktionerne på den moderne arbejdsplads, og medarbejderne hver eneste uge spilder mere end halvdelen af deres arbejdstid på afbrydelser.

Download whitepaper nu, og opdag, hvordan virksomheder kan skabe og bevare en kultur, der er præget af konstant innovation og læring.
https://info.microsoft.com/en-thankyou-WE-M365-CNTNT-FY20-01Jan-17-Work-Reworked-SRGCM3190.html
Download nu